Op zoek naar ziekenhuisbed huren?

ziekenhuisbed huren
Ziekenhuisbed Wit-Gele Kruis.
U bent hier. Een in hoogte verstelbaar ziekenhuisbed zorgt voor een groter comfort voor de patiƫnt en zijn verzorgers. Kies jouw provincie voor meer informatie. Kies jouw provincie voor meer informatie. Deze regio heeft momenteel geen specifieke regionale informatie ter beschikking.
Over onze uitleendienst Thuiszorgwinkel. Mail_4_x2C__Envelope_4. slotje.
Wanneer je de geleende materialen terugbezorgt, maken we de eindafrekening en verrekenen we de waarborg. Breng de gehuurde hulpmiddelen gereinigd terug. Als dit niet is gebeurd, brengen we dit in rekening tegen standaardtarief. Met uitzondering van hometrainers, kan je hulpmiddelen huren voor een onbeperkte periode.
Uitlenen van materiaal CM.
Als CM-lid kun je de hulpmiddelen ontlenen tegen zeer lage uitleentarieven. Alle huurkosten boven 170 euro per kalenderjaar worden ten laste genomen door je ziekenfonds indien je thuis verzorgd wordt. Grote hulpmiddelen worden thuis gebracht. Lid zijn van CM. Materiaal huren in een uitleendienst van CM.
Huur van een ziekenhuisbed FSMB.
Terugbetalingen en voordelen Verzorging en behandeling Huur van een ziekenhuisbed. Huur van een ziekenhuisbed. Om in alle comfort thuis te revalideren of verzorgd te worden, is een aangepast bed soms nodig. Ons ziekenfonds neemt de helft van de kostprijs op zich wanneer je een ziekenhuisbed huurt in onze Medishop. 078 15 60 30. Medishop Materiaal lenen, huren en kopen.
Huur een ziekenhuisbed Thuiszorg Online.
U kan bij ons een ziekenhuisbed huren aan 149, euro per dag. Toebehoren zoals een matras, zelfoprichter, zijsponden, serumstaander en bedtafeltje kan u eveneens aan een schappelijke prijs huren. Klik hier om het ziekenhuisbed te huren. Wenst u liever een huiselijk bed aan te kopen?
ziekenhuisbed huren.
Zowel in de hoogte als in 3 kompartimenten voeteinde, middenstuk en hoofdeinde elektrisch verstelbaar ziekenhuisbed aan de hand van vier motoren. Een hoogwaardige visco-elastische matras voorkomt doorligwonden kan apart gehuurd worden en zal dan bij installatie meegeleverd worden. totale lengte bed: 217 cm. totale breedte: 105 cm. hoogste/laagste stand: 40/80 cm. lengte ligvlak: 200 cm. maximum draaglast: 170 kg. Matras bijkomend te huur of te koop. PRODUCENT: Thuasne Homecare Harpo/Haydn. REGELGE VING: Bedden conform de Europese norm NF EN 60601-2-522010.: TERUGBETALING: Afhankelijk van uw hospitalisatieverzekering. NOOT: Matras kan je apart huren of kopen.
Uitleendienst.
Bepaalde hulpmiddelen kan je niet huren maar wel aankopen in Zorgboetiek, zoals een toiletstoel, een toiletverhoger, een bloeddrukmeter, een urinaal, een badzitje, een draaischijf, een bloedglucosemeter., Voor al je aankopen in de Zorgboetiek ontvang je steeds 15% ledenkorting! Wanneer je een hulpmiddel voor onbepaalde tijd nodig hebt bijv. een ziekenhuisbed, rolstoel, kan je een aankoop overwegen.
LM Zorgshop Online Verzorgingsbedden.
Ziekenhuisbed elektrisch verstelbaar hoofdeinde. Elektrisch hoog laag bed. Elektrisch bed met 4 motoren. 035, per dag Huren Omschrijving. Heb je een bed nodig om thuis te revalideren na een ongeval of een ziekte, dan kan je terecht bij de LM Zorgshop.
Rode Kruis-Vlaanderen helpt helpen Hulpmiddelen uitlenen.
Je krijgt ook een folder mee, zodat je alle informatie thuis nog eens rustig kunt nalezen. We vragen je een beperkt huurgeld plus een waarborg voor het materiaal dat je gebruikt. Zo garanderen we dat de hulpmiddelen altijd in perfecte staat zijn als je ze ontleent.

Contacteer ons