Resultaten voor ziekenhuisbed huren

ziekenhuisbed huren
ziekenhuisbed huren.
Ziekenhuisbed inclusief zijsponden en zelfoprichter. Ziekenhuisbed inclusief zijsponden en zelfoprichter. Professioneel elektrisch hoog-laag verstelbaar ziekenhuisbed van Thuasne Haydn met 4 motoren. Inclusief zijsponden en zelfoprichter. Wij leveren en installeren dit bed vakkundig bij je thuis. Dit bed huur je voor een lange periode of gewoon per dag.
Huur een ziekenhuisbed Thuiszorg Online.
U kan bij ons een ziekenhuisbed huren aan 149 euro per dag. Toebehoren zoals een matras zelfoprichter zijsponden serumstaander en bedtafeltje kan u eveneens aan een schappelijke prijs huren. Klik hier om het ziekenhuisbed te huren. Wenst u liever een huiselijk bed aan te kopen? Dan raden wij u de houten elektrische bedden aan! Neem hier een kijkje in ons gamma. Heeft u nog vragen? Contacteer ons dan op 013 52 33 80. Bestellen voor 15u levering en installatie morgen bij u thuis indien u bestelt op maandag dinsdag woensdag en donderdag.
Huur van een ziekenhuisbed FSMB.
Huur van een ziekenhuisbed. Om in alle comfort thuis te revalideren of verzorgd te worden is een aangepast bed soms nodig. Ons ziekenfonds neemt de helft van de kostprijs op zich wanneer je een ziekenhuisbed huurt in onze Medishop. 078 15 60 30. Medishop Materiaal lenen huren en kopen. Jonge en aanstaande ouders. Medische zorg volledig terugbetaald. Voetverzorging pedicure en podologie. Huur van een ziekenhuisbed. Medische centra César De Paepe.
Uitleendienst De VoorZorg Antwerpen.
Verlengstuk voor matras 14 cm. Zitkussen alternerend met motor. Bekijk ook ons gamma aan hulpmiddelen om aan te kopen in onze mediotheek. Optiek en gehoorcentrum Solida. Tandartsen Solida in Antwerpen. Tandartsen Solida in Boom. Thuiszorg hulp of thuisverpleging aanvragen? Bel gratis 0800 97 520. Of stel je vraag via e-mail. Joetz Kinderen en jongeren. S-Sport // Recreas Sportief.
Over onze uitleendienst Thuiszorgwinkel. Mail_4_x2C__Envelope_4. slotje.
Soms is het niet nodig om zorg en hulpmiddelen aan te kopen. Omdat je ze maar tijdelijk nodig hebt bijvoorbeeld. In dat geval is huren een interessant alternatief. Bij onze uitleendienst vind je het comfort van snelle dienstverlening op maat tegen een voordelig huurtarief. Een elektrisch hoog-laagbed loophulpen en rolstoelen hulpmiddelen voor jonge moeders je kan het allemaal telefonisch en online reserveren en zelfs laten leveren bij jou thuis. Onze medewerkers staan je met raad en daad bij tijdens de installatie levering of afhaling. Iedereen kan bij Thuiszorgwinkel hulpmiddelen huren. Een doktersattest is niet nodig. CM-leden genieten een voordeeltarief. Grote hulpmiddelen reserveer je best vooraf.
Ziekenhuisbed Wit-Gele Kruis.
We houden je locatie dus niet bij in ons systeem. Een in hoogte verstelbaar ziekenhuisbed zorgt voor een groter comfort voor de patiënt en zijn verzorgers. Voor meer informatie of een aanvraag kan je terecht bij je lokale Wit-Gele Kruis.
Ziekenhuisbed huren voor senioren of revalidatie.
Als u tijdelijk een ziekhuisbed nodig hebt dan kan u dit bij ons huren. Wij beschikken over diverse types ziekenhuisbedden. Bed Westfalia Klassik Beuk. Bed Westfalia III Beuk. Met onze verhuurformule richten wij ons naar. Mensen die thuis wensen te revalideren. Senioren die zolang mogelijk thuis wensen te wonen. Mensen die senioren of zorgbehoevenden in hun gezin opnemen. Instellingen die tijdelijk nood hebben aan zorgmeubilair of extra zorgmeubilair. Instellingen die regelmatig van meubilair wensen te veranderen.
LM Zorgshop Online Verzorgingsbedden.
Bel ons op 09 259 13 29. maandag donderdag 8u30-12u en 13u-17u. vrijdag 8u30-12u en 13u-16u30. Word nu lid van LM. Webshop PERSOONLIJKE ZORG Ziekenhuiskamer Verzorgingsbedden Verzorgingsbedden. Ziekenhuisbed elektrisch verstelbaar hoofdeinde. Elektrisch hoog laag bed. Elektrisch bed met 4 motoren. 035 per dag Huren Omschrijving. Heb je een bed nodig om thuis te revalideren na een ongeval of een ziekte dan kan je terecht bij de LM Zorgshop. In het assortiment van de bedden zijn er verschillende opties afhankelijk van de noden van het lid. Alle bedden hebben een lengte van 200 cm en een breedte van 90 cm. De breedte wordt 110 cm wanneer zijsponden gebruikt worden.
Uitleendienst.
Bij de uitleendienst kan je hulpmiddelen huren tegen zeer lage tarieven. Een greep uit ons aanbod. looprek met of zonder wielen. rollator 4 wielen zitje. ziekenhuisbed manueel of elektrisch. bedrugsteun voor eigen bed. Grote hulpmiddelen worden aan huis gebracht en gemonteerd. Lid zijn van de Liberale Mutualiteit Limburg. Waarborg bij uitlening betaal je steeds een waarborg.

Contacteer ons