Op zoek naar hoog laag bed lenen?

hoog laag bed lenen
Kosteloze uitleen van medische hulpmiddelen door Medicura.
Ieder product heeft een heldere product omschrijving en er is aangegeven voor wie het hulpmiddel bedoeld is. Daarnaast kunt u kiezen of u deze graag wilt lenen of huren. Via uw zorgverzekeraar kunt u een assortiment van medische hulpmiddelen gratis lenen bij Medicura.
Over onze uitleendienst Thuiszorgwinkel. Mail_4_x2C__Envelope_4. slotje.
Bij onze uitleendienst vind je het comfort van snelle dienstverlening op maat tegen een voordelig huurtarief. Een elektrisch hoog-laagbed, loophulpen en rolstoelen, hulpmiddelen voor jonge moeders je kan het allemaal telefonisch en online reserveren en zelfs laten leveren bij jou thuis.
Thuiszorgwinkels Vierstroom.
Vanuit de Zorgverzekeringswet heeft iedereen in Nederland recht op het tijdelijk gratis lenen van hulpmiddelen, zoals een rolstoel, bedverhogers, douchestoel, hoog-laagbed en matras. U heeft alleen een legitimatiebewijs nodig en de zorgverzekeringpas van degene die het hulpmiddel in gebruik neemt.
Hoog laag bed lenen? Vegro Thuiszorgwinkels.
Prijs laag hoog. Prijs hoog laag. Kinderbed Elektrisch incl. Dit kinderbed is een verpleegbed dat in hoogte verstelbaar is en wordt ook wel een hoog-laagbed genoemd. Het bed biedt uitkomst als uw kindje gedurende langere tijd uitgebreide verpleging en/of verzorging op bed nodig heeft of niet zonder hulp van u of een verzorgende in en/of uit bed kan komen. Het verpleegbed wordt standaard met onrusthekken en viscosematras geleverd. Kopen 3939, 00 / Huren 8, 10 p/dag / Lenen.
Met spoed een hulpmiddel nodig Eengoedhulpmiddel.nl.
Heeft u snel een rolstoel, een paar stokken of bijvoorbeeld een hoog-laagbed nodig, dan kunt u deze tijdelijk lenen of huren bij een thuiszorgwinkel bij u in de buurt maar deze voorzieningen zijn dan doorgaans niet tot in detail aan uw persoonlijke situatie aangepast.
Hulpmiddelen.
Print E-mail Maak pdf. Wilt u een hulpmiddel lenen? Bijvoorbeeld krukken, rollator of bedverhogers? Dan kunt u terecht bij onze uitleenpunten in Fijnaart, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Terheijden en Zevenbergen. Ook in Tilburg en omgeving kunt u bij ons terecht voor hulpmiddelen.
Lenen vanaf 2018 Welzorg.
Home Lenen vanaf 2018. Lenen vanaf 2018. Tijdelijk een hulpmiddel nodig? Na een medische ingreep, blessure of bij ziekte heeft u soms tijdelijk een hulpmiddel nodig. Vanaf 1 januari 2018 levert Welzorg deze hulpmiddelen niet meer zelf, maar via onze samenwerkingspartners Vegro en Joerns.
hoog/laagbed.
Als bedaanpassingen geen uitkomst bieden, dan is een hoog / laag bed een andere mogelijkheid. Te verkrijgen via medische indicatie van een huisarts. Tijdelijk huren / lenen via afhaalpunt of thuiszorgwinkel in de buurt. Check eerst de polisvoorwaarden van de zorgverzekeraar.2.
Uitleen assortiment: ophalen en bezorging Icare.
De volgende hulpmiddelen worden altijd bij u thuisbezorgd.: Hoog / laag bed. Voor een bezorgafspraak kunt u contact opnemen met 088 10 20 100. Het lenen van hulpmiddelen en verpleegartikelen is gratis voor een tijdelijke periode. Voor het bezorgen van loophulpmiddelen wordt 750, in rekening gebracht.
Hulpmiddelen Careyn.
Tijdelijke hulpmiddelen, zoals een bedverhoger of een douchestoel kunt u tot een half jaar zelfs gratis lenen. Dit geldt niet voor loophulpmiddelen. Als lid kunt u de meeste loophulpmiddelen echter wel gratis lenen. Heeft u hulpmiddelen voor een langere tijd nodig?
Specialist in seniorenbedden en hoog laag bedden Medicura Zorgwinkel.
Komt u niet in aanmerking voor het lenen van een hoog laag bed dan heeft u nog de mogelijkheid om een hoog laag bed te huren of te kopen. Neem gerust contact op met Medicura voor deskundig en persoonlijk advies.
De Thuiszorgwinkels Cordaan.
Voor meer informatie of het bestellen van een hulpmiddel kunt u bellen met 0800 288 77 66 gratis. Bij zowel het lenen als huren van hulpmiddelen is het van belang dat u uw legitimatiebewijs en zorgverzekeringpas bij de hand houdt.

Contacteer ons