Meer resultaten voor hoog laag bed lenen

hoog laag bed lenen
Hulpmiddelen ter ondersteuning Florence.
Het assortiment hulpmiddelen bestaat verder uit.: Bedden en toebehoren: onder meer een hoog-laagbed, een drukverlagende matras of kussen antidecubitus een bedtafel, bedverhogers, een patiƫntenlift, een infuusstandaard, een bedverkorter, een rugsteun, een ondersteek en een kamerscherm. Douche en toilethulpmiddelen: onder meer een douchestoel, een douchekruk, een toiletstoel, een urinaalhouder, een uitzuigapparaat, een infuusstandaard en een windring.
Uitleen Hulpmiddelen Zorgsaam.
Benodigde gegevens Indien u een hulpmiddel wilt lenen, dient u bij het ophalen een id-bewijs id-kaart, paspoort of rijbewijs en pas van de zorgverzekering te laten zien. Zonder deze identificatie en gegevens van de zorgverzekering kunnen wij u geen hulpmiddel verstrekken.
Lenen, huren en kopen Archives Welzorg.
Klantenservice en status. Lenen, huren en kopen. Lenen, huren en kopen. Ik wil mijn hulpmiddel laten ophalen. Hoe regel ik dat? Hulpmiddel via uw gemeente? Heeft u uw hulpmiddel via de gemeente gekregen? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice voor het inplannen van een afspraak.
Uitleen en Verhuur Comfort en Welzijn.
Seniorenbedden Bedbodems Hoog laag bedden. Rollator accessoires Rollator spreekuur. Loopkrukken Boodschappen trolleys Bewegen en trainen Braces Drempel oplossingen Traplift. Moeder en kind. Borstkolven Babyflessen Medela onderdelen Spenen. Badkamer en douchehulpmiddelen Beter Horen. Gebruikte artikelen Advies aan huis Thuisbezorging Uitleen en Verhuur Winkelen op afspraak Zelfstandig thuis wonen Inloopspreekuur Ergotherapie Noord Holland. Uitleen en Verhuur. Wanneer u voor kortdurend gebruik maximaal 26 weken een hulpmiddel nodig heeft zoals een rolstoel, is het mogelijk dit hulpmiddel te lenen.
Uitleen hulpmiddelen TSN Thuiszorg verzorgd door TSN.
U kunt de hulpmiddelen voor maximaal een half jaar lenen. Wanneer u een hulpmiddel langer nodig heeft, kunt u dat aanvragen bij uw gemeente of via uw huisarts bij uw zorgverzekeraar. Naast lenen biedt de TSN Thuiszorgwinkel ook de mogelijkheid om hulpmiddelen aan te schaffen.
Gratis hulpmiddelen lenen bij Medipoint.
Drempelhulp lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Bed met elektrische hoog/laag verstelling lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Douchekruk lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Rugsteun verstelbaar lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Toevoegen aan verlanglijst. Douchestoel lenen Gratis lenen.
Hoog-laag bed Vitras.
Handige accessoires voor in en om het bed. Zoals een verstelbare rugsteun, een bedbeugel, een steunkussen voor knieƫn knee support en bedverhogers bedklossen of olifantspoten. Handig bij verpleging aan huis. Bekijk in de online thuiszorgwinkel. Vitras biedt hulpmiddelen bij.: Aan en uitkleden. Bewegen en mobiliteit. Eten en drinken. Hart en bloeddrukproblemen. Zwangerschap en kinderen. Bel 088 10 20 100 of zoek een uitleenpunt of thuiszorgwinkel in de buurt. Lenen, kopen of huren?
ZHON De zorgwinkel voor Best en omstreken. Sint Odulphusstraat 2a Hoofdstraat 18d Best 0499-377173 Open van dinsdag t/m zaterdag van 1000: tot 1700: uur.
Stuur ons gerust een mail, kom langs in onze zorgwinkel in Best, of bel ons. Onze klantenservice staat u graag te woord. Uw zorgwinkel voor loopkrukken, rollators, scootmobielen, hoog-laag bedden, sta-op stoelen, trapliften en een groot assortiment andere hulpmiddelen. Wij zien u graag bij ZH O N.
OZ Shop uitleendienst in samenwerking met AKS en Charco OZ.
Soms heb je tijdelijk hulpmiddelen nodig, zoals een ziekenhuisbed of een babyweegschaal. In zulke gevallen kan je terecht bij de OZ Uitleendienst. Zo hoef je de vaak dure toestellen niet zelf te kopen. OZ werkt voor de verhuur van uitleenmateriaal en de aankoop van bijhorend thuiszorgmateriaal samen met AKS Benelux.
Vierstroom Thuiszorgwinkels Jalp.
Onze deskundige medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en bieden extra service. Vanuit de Zorgverzekeringswet heeft iedereen in Nederland recht op het tijdelijk gratis lenen van hulpmiddelen, zoals een rolstoel, bedverhogers, douchestoel, hoog-laagbed en matras. U heeft alleen een legitimatiebewijs nodig en de zorgverzekeringpas van degene die het hulpmiddel in gebruik neemt.
Hulpmiddelen Careyn.
Tijdelijke hulpmiddelen, zoals een bedverhoger of een douchestoel kunt u tot een half jaar zelfs gratis lenen. Dit geldt niet voor loophulpmiddelen. Als lid kunt u de meeste loophulpmiddelen echter wel gratis lenen. Heeft u hulpmiddelen voor een langere tijd nodig?
thuiszorgwinkel Gezondheidscentrum Corlaer.
Als u tijdelijk aan bed gekluisterd bent en dus op bed verzorgd moet worden, zijn er hoog/laagbedden en toebehoren beschikbaar. En wilt u thuis bevallen? De benodigde hulpmiddelen zoals bedklossen, kunt u ook lenen bij de Icare l Medipoint winkels.

Contacteer ons