Resultaten voor hoog laag bed lenen

hoog laag bed lenen
cruc.nl-hoog-laag-bed-kind.
Bed hoog/laag kind, lenen. Het kinderbed is in hoogte verstelbaar. Dit hoog/laag bed is in feite een verpleegbed voor uw kind dat gemakkelijk in hoogte te verstellen is. Wanneer uw zoon of dochter tijdelijk vanuit bed verzorgd moet worden, biedt dit elektrisch verstelbare kinderbed uitkomst.
Hulpmiddelen Zorgstroom.
Hier kunt u terecht voor zowel uitleen, verhuur en verkoop van hulpmiddelen. Denk hierbij aan een hoog-laagbed, een traplift, rollator of een douchestoel. Maar ook een babyweegschaal of een elektrische borstkolf vindt u in de winkel. Het assortiment biedt tevens comfort, gemaks, sport en fitnessartikelen.
Hulpmiddelen krukken Carinova.
Thuiszorgwinkels en Uitleenpunten. Medipoint heeft Thuiszorgwinkels en Uitleenpunten door heel Nederland waar u een hulpmiddel voor tijdelijk gebruik gratis kunt lenen, huren of kopen. Ook via de website van de Medipoint Thuiszorgwinkel kunt u een hulpmiddel lenen, huren of kopen.
Lenen, huren en kopen Archives Welzorg.
Wilt u hier meer over weten, kijk dan in uw huurovereenkomst bij uw hulpmiddel. Kan ik bij Welzorg gratis hulpmiddelen lenen? Welzorg werkt voor de uitleen en verkoop van hulpmiddelen samen met Vegro. We verwijzen u graag door naar een van de winkels van Vegro.
Thuiszorgwinkel voor al uw medische hulpmiddelen.
Bent u op zoek naar een hulpmiddel, bijvoorbeeld krukken, een rolstoel of een badgreep? De Medipoint Thuiszorgwinkels Amstelring bieden een ruim assortiment aan hulpmiddelen van hoge kwaliteit. Lenen of huren, beide is mogelijk in de klantvriendelijke webwinkel of een winkel bij u in de buurt.
Uitleen hulpmiddelen TSN Thuiszorg verzorgd door TSN.
U kunt de hulpmiddelen voor maximaal een half jaar lenen. Wanneer u een hulpmiddel langer nodig heeft, kunt u dat aanvragen bij uw gemeente of via uw huisarts bij uw zorgverzekeraar. Naast lenen biedt de TSN Thuiszorgwinkel ook de mogelijkheid om hulpmiddelen aan te schaffen.
Gratis hulpmiddelen lenen bij Medipoint.
Drempelhulp lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Bed met elektrische hoog/laag verstelling lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Douchekruk lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Rugsteun verstelbaar lenen Gratis lenen. Toevoegen aan verlanglijst. Toevoegen aan verlanglijst. Douchestoel lenen Gratis lenen.
Hoog-laag bed Vitras.
Handige accessoires voor in en om het bed. Zoals een verstelbare rugsteun, een bedbeugel, een steunkussen voor knieën knee support en bedverhogers bedklossen of olifantspoten. Handig bij verpleging aan huis. Bekijk in de online thuiszorgwinkel. Vitras biedt hulpmiddelen bij.: Aan en uitkleden. Bewegen en mobiliteit. Eten en drinken. Hart en bloeddrukproblemen. Zwangerschap en kinderen. Bel 088 10 20 100 of zoek een uitleenpunt of thuiszorgwinkel in de buurt. Lenen, kopen of huren?
OZ Shop uitleendienst in samenwerking met AKS en Charco OZ.
Soms heb je tijdelijk hulpmiddelen nodig, zoals een ziekenhuisbed of een babyweegschaal. In zulke gevallen kan je terecht bij de OZ Uitleendienst. Zo hoef je de vaak dure toestellen niet zelf te kopen. OZ werkt voor de verhuur van uitleenmateriaal en de aankoop van bijhorend thuiszorgmateriaal samen met AKS Benelux.
Thuiszorgwinkel en uitleen ZZG zorggroep.
Denk aan krukken, een rolstoel of wandelstok. Voor speciale artikelen zoals een bed, een speciaal matras et cetera neemt u contact op met de Zorgcentrale via telefoonnummer 024 366 57 77. Daar wordt het juiste artikel voor u geïndiceerd en worden afspraken gemaakt voor bezorging.
Hulpmiddelen Wit-Gele Kruis.
Door lang in eenzelfde houding te liggen of zitten, kunnen er doorligwonden ontstaan. Een drukverlagend zitkussen of een alternating matras zijn enkele voorbeelden van oplossingen hiervoor. Een ziekenhuisbed of hooglaagbed kan het jou en degenen die je verzorgen, comfortabeler maken.
Hulpmiddelen Careyn.
Tijdelijke hulpmiddelen, zoals een bedverhoger of een douchestoel kunt u tot een half jaar zelfs gratis lenen. Dit geldt niet voor loophulpmiddelen. Als lid kunt u de meeste loophulpmiddelen echter wel gratis lenen. Heeft u hulpmiddelen voor een langere tijd nodig?

Contacteer ons