Resultaten voor hoelaat

hoelaat
Hoe laat is het nu in Antwerp.,
Hoe laat is het in Antwerp, België? De huidige tijd in Antwerp is 000112.: De datum is zondag 13 mei 2018. Antwerp is in de tijdzone 0200. Zomertijd in werking is in bewerking. Zomertijd begon op 030000: zondag 25 maart 2018 0200.
Om hoe laat? The Dutch Grammar Forum.
Wellicht is het niet juist, doch ikzelf zou altijd hoe laat' hebben gezegd.: Hoe laat moet ik beginnen? Hoe laat komt u de zending ophalen? Indien om hoe laat' grammatisch correct is, zou u s.v.p. willen illustreren wanneer deze niet te verwarren is met hoe laat?
hoelaat / hoe laat Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Tijdschrift cadeau geven. Over Onze Taal. Onze Taal steunen. Hoelaat / hoe laat. Hoelaat / hoe laat. Wat is juist: hoe laat of hoelaat? Hoe laat op welk tijdstip' is juist. Deze vaste combinatie bestaat uit twee woorden. Een paar voorbeeldzinnen.:
hoe laat Nederlands spreekwoordenboek.
Munsterbilzen Minsters: de moes tich op tijd autte viet maoke je moet op tijd weten hoe laat het is. Westerkwartiers: t is kwart veur struus, as t haard lopst bist gauw tuus ik kan je niet zeggen hoe laat het is.
Hoe laat is het.
De huidige tijd in Amsterdam en Brussel is 120148.: De datum is zondag 15 april 2018. Andere plaatsen in Verenigde Staten van Amerika, Canada en Mexico. Huidige tijd in Australië. Andere plaatsen in Australië. Tijdzones in Europa. Tijdzones in de Atlantische Oceaan.
Hoe laat is het?
hoe laat / hoelaat taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Stel uw taalvraag. Tips voor klare taal. hoe laat / hoelaat. hoe laat / hoelaat. De correcte spelling is hoe laat, in twee woorden. Hoe laat is het? Hoe laat ga je naar huis? Hoever / hoe ver. Hebt u een taalvraag?
Hoe laat is het? Kidsproof Kidsproof Almere.
Dan vragen de kinderen opnieuw aan de heks hoe laat het is, doen ze weer een aantal stappen naar voren enz. Op het moment dat de heks denkt dat de kinderen vlakbij zijn en er wordt weer gevraagd hoe laat het is, antwoordt zij: Etenstijd.
De juiste tijd, kijk gratis hoe laat het is.
Kijk op een van onderstaande klokken hoe laat het is. Gesynchroniseerd door de atoomklok! De tijd van uw PC. De juiste tijd voor alle informatie over de Canarische eilanden. De juiste tijd in Nederland en Belgie gesynchroniseerd door een atoomklok. Hoe laat is het.:
Om hoe laat Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Om hoe laat komt Maddy's' hofmaker langs, trouwens? À quelle heure le gentleman de Maddy vient, au fait? le gentleman de Maddy vient, au fait." Om hoe laat kreeg je dat telefoontje? À quelle heure, l'appel?' Om hoe laat ongeveer liet die motorjongen je achter in Nikki Beach?

Contacteer ons