Resultaten voor hoelaat

hoelaat
Hoe laat is het nu in Antwerp.,
Hoe laat is het in Antwerp, België? De huidige tijd in Antwerp is 092341.: De datum is zondag 7 januari 2018. Antwerp is in de tijdzone 0100. In Antwerp, België is er geen zomertijd. De geografische coördinaten van Antwerp zijn 51 13.2 N 4 25.2 O Klik om Antwerp te zien op een kaart Antwerp is op het noordelijk halfrond.
Hoe laat is het?
hoelaat / hoe laat Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Tijdschrift cadeau geven. Over Onze Taal. Onze Taal steunen. Hoelaat / hoe laat. Hoelaat / hoe laat. Wat is juist: hoe laat of hoelaat? Hoe laat op welk tijdstip' is juist. Deze vaste combinatie bestaat uit twee woorden. Een paar voorbeeldzinnen.:
hoe laat Nederlands spreekwoordenboek.
Munsterbilzen Minsters: de moes tich op tijd autte viet maoke je moet op tijd weten hoe laat het is. Westerkwartiers: t is kwart veur struus, as t haard lopst bist gauw tuus ik kan je niet zeggen hoe laat het is.
Hoe laat is het.
De huidige tijd in Amsterdam en Brussel is 092351.: De datum is zondag 7 januari 2018. Andere plaatsen in Verenigde Staten van Amerika, Canada en Mexico. Huidige tijd in Australië. Andere plaatsen in Australië. Tijdzones in Europa. Tijdzones in de Atlantische Oceaan.
Om hoe laat Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Om hoe laat komt Maddy's' hofmaker langs, trouwens? À quelle heure le gentleman de Maddy vient, au fait? le gentleman de Maddy vient, au fait." Om hoe laat kreeg je dat telefoontje? À quelle heure, l'appel?' Om hoe laat ongeveer liet die motorjongen je achter in Nikki Beach?
hoe laat / hoelaat taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Stel uw taalvraag. Tips voor klare taal. hoe laat / hoelaat. hoe laat / hoelaat. De correcte spelling is hoe laat, in twee woorden. Hoe laat is het? Hoe laat ga je naar huis? Hoever / hoe ver. Hebt u een taalvraag?
hoe laat Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: hoe laat DE hoe laat EN hoe laat ES. Vertalingen hoe laat NLFR. We hebben geen vertalingen voor hoe laat in Nederlands Frans.
Jayh Hoe Laat Lyrics Genius Lyrics.
Is hoe laat, hoe laat, hoe laat, hoe laat. En waar, en waar, en waar, en waar. Ik ben druk maar ik maak er tijd voor. We spreken af en brengen tijd door. Ik laat je weten hoe laat, hoe laat, hoe laat, hoe laat.
Karrewiet: Hoe laat is het? Ketnet.
Hoe laat is het? Een nieuwe website heeft wel een heel originele manier gevonden om de tijd weer te geven. Om de minuut komen bouwvakkers de houten stellingen aanpassen naar het nieuwe tijdstip! Waar de originele klok gefilmd is of wie de makers zijn is nog niet bekend.

Contacteer ons