Zoeken naar ziekenhuisbed

ziekenhuisbed
Ziekenhuisbed.
Ergonomic evaluation of hospital bed design features during patient handling tasks. Mehta RK Horton LM Agnew MJ Nussbaum MA. Int J Ind Erg 2011 41 647-652. Ziekenhuisbedden moeten comfort bieden aan de patiënt maar ook aan het verzorgend personeel. De rugbelasting en het ziekteverzuim wegens rugklachten ligt namelijk hoog bij deze beroepsgroep. Bij de aankoop van een ziekenhuisbed wordt daarom best rekening gehouden met een aantal ergonomische criteria. Elektrisch in hoogte verstelbaar bed hoog-laag bed. Richtingswiel één of twee zwenkwielen die geblokkeerd kunnen worden. Grote wielen met remsysteem. Onderrijdbaar open ruimte van 15 cm hoog. semi-Fowlerhouding verstelbare rug en kniehoek en kanteling.
Ziekenhuisbed Wit-Gele Kruis.
Een in hoogte verstelbaar ziekenhuisbed zorgt voor een groter comfort voor de patiënt en zijn verzorgers. Kies jouw provincie voor meer informatie. Kies jouw provincie voor meer informatie. Deze regio heeft momenteel geen specifieke regionale informatie ter beschikking. Voor meer informatie kan je altijd het Wit-Gele Kruis in jouw buurt contacteren. Voor meer informatie of een aanvraag kan je terecht bij je lokale Wit-Gele Kruis. of ontdek onze andere afdelingen. Zoeken in West-Vlaanderen Of bekijk alle locaties voor West-Vlaanderen.
Ziekenhuisbed VH hoog / laag elektrisch.
Ziekenhuisbed hoog / laag elektrisch verhuur. Ziekenhuisbed hoog / laag elektrisch verhuur. Ziekenhuisbed VH hoog / laag elektrisch. 0 reviews Schrijf een review. Prijzen zijn inclusief BTW Bebat en recupel. Ophalen in een kantoor.
Ziekenhuisbed Revalidatie Zorg 2dehands.be.
Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Toon alle resultaten 70. Hoog en laag bed 62. Toon alle resultaten 2. Toon alle resultaten 1.
LM Zorgshop Online Ziekenhuisbed.
vrijdag 8u30-12u en 13u-16u30. Tijdens de maanden juli en augustus zijn wij gesloten op zaterdag. Word nu lid van LM. Webshop PERSOONLIJKE ZORG Ziekenhuiskamer Verzorgingsbedden Ziekenhuisbed. x 11647 Aankopen Ledenprijs 9900 Omschrijving. Ziekenhuisbed waarbij het hoofdeinde met een elektrische handbediening in hoogte verstelbaar is. Dat draagt aanzienlijk bij tot het comfort van de patiënt. De hoogte van het bed is niet regelbaar 48 cm zonder matras. Standaard zijn hier een zelfoprichter en twee zijsponden bijgeleverd. De matras is niet verkrijgbaar. Het gaat om tweedehands ziekenhuisbedden die gebruikt werden in de verhuur. Profiteer nu van de promotieprijs. Leden van de Liberale Mutualiteit genieten van 15% korting. Deze korting wordt verrekend tijdens de checkout na het invoeren van het lidnummer.
LM Zorgshop Online Verzorgingsbedden.
Bel ons op 09 259 13 29. maandag donderdag 8u30-12u en 13u-17u. vrijdag 8u30-12u en 13u-16u30. Word nu lid van LM. Webshop PERSOONLIJKE ZORG Ziekenhuiskamer Verzorgingsbedden Verzorgingsbedden. Ziekenhuisbed elektrisch verstelbaar hoofdeinde. Elektrisch hoog laag bed. Elektrisch bed met 4 motoren. 035 per dag Huren Omschrijving. Heb je een bed nodig om thuis te revalideren na een ongeval of een ziekte dan kan je terecht bij de LM Zorgshop. In het assortiment van de bedden zijn er verschillende opties afhankelijk van de noden van het lid. Alle bedden hebben een lengte van 200 cm en een breedte van 90 cm. De breedte wordt 110 cm wanneer zijsponden gebruikt worden.
Aan ziekenhuisbed gekluisterde man komt om bij woningbrand in Boom Binnenland De Morgen.
Zine Interview foto lifestyle. Aan ziekenhuisbed gekluisterde man komt om bij woningbrand in Boom. 02-08-16 21.27u Bron Belga. In Boom is dinsdagavond een dode gevallen bij een woningbrand. Het slachtoffer is volgens de lokale politiezone Rupel een 55-jarige man die terminaal ziek was en aan een ziekenhuisbed gekluisterd was. De buren hoorden de man nog roepen maar alle hulp kwam te laat. Lees later Deel op Facebook Deel op Twitter. Deel op Google Deel op Linkedin Deel op Whats app. De brand ontstond allicht aan het bed van de man zelf mogelijk door een sigaret.
ziekenhuisbed.
Selecteer uw ziekenhuisbed thuiszorgbed verpleegbed brancard of onderzoekbank. Pastra is gespecialiseerd in medische hoog/laag ligsystemen en aanverwante artikelen. U vindt op deze website nieuwe ziekenhuisbedden thuiszorgbedden stretchers brancards onderzoekbanken en behandelbanken. gebruikte hoog/laag bedden verpleegbedden thuiszorgbedden en ziekenhuisbedden. gebruikte nachtkasten en gebruikte rolstoelen. ook kunt u een zorgbed huren voor zowel particulieren opleidingen ziekenhuizen en zorginstellingen. wij zijn de trotse leverancier van vele medische opleidingen op diverse niveaus VMBO MBO en HBO. nachtkasten medische matrassen rolstoelen taboeretten zadelkrukken en kamer schermen. Wij vertegenwoordigen een aantal gerenommeerde merken zoals. Imo Tekvor care Wesseling Eco-Postural Lojer en Pastra.
Ziekenhuisbed 3-delig elektrisch Thuiszorg Online.
Een elektrisch 5-delig ziekenhuisbed. Hoofdeinde elektrisch verstelbaar omhoog omlaag. Bedhoogte elektrisch verstelbaar omhoog omlaag. Voeteinde elektrisch verstelbaar omhoog omlaag. matrasmaat 90 op 200 cm. bedmaat 93 op 215 cm. hoogte ligvlak zonder matras 42-72 cm. maximum gewicht patiënt 135 kg. U kan ook telefonisch via onze uitleendienst uw bed aanvragen. BEL 013 52 33 80. Bij de levering van dit bed is de installatie gratis inbegrepen! Let op op deze foto staat het bed met volgende accessoires afgebeeld zelfoprichter zijsponden en ziekenhuisbedoplegmatras. Onderaan de pagina kan je deze accessoires toevoegen aan je bestelling.
Uitleendienst ComfoPlus Vlaams Neutraal Ziekenfonds.
Om hygiënische redenen dien je bij het huren van sommige hulpmiddelen toebehoren aan te kopen. Een afkolfset bij een afkolfapparaat. Broekjes bij de plaswekker. Een masker bij een aerosolapparaat. Een matras bij een ziekenhuisbed.
Uitleendienst.
Een greep uit ons aanbod. looprek met of zonder wielen. rollator 4 wielen zitje. bedrugsteun voor eigen bed. Lid zijn van de Liberale Mutualiteit Limburg en in orde zijn met de betaling van de aanvullende bijdrage. Waarborg bij uitlening betaal je steeds een waarborg deze is afhankelijk van de waarde van het artikel. Lever je het hulpmiddel in goede staat terug af dan betalen wij je de waarborg terug mits verrekening van de onbetaalde huurgelden. Huur huurgeld wordt driemaandelijks verrekend en is afhankelijk van het soort hulpmiddel.
Elektrische ziekenhuisbedden Innovatie is het sleutelwoord voor de ziekenhuismarkt.
In de toekomst zullen er zelfs minder doktoren en verpleegkundigen zorgdragen voor een groeiend aantal patiënten. In dat geval is het een logische stap om het ziekenhuisbed in een meer actief en efficiënt hulpmiddel te veranderen om tijd en mankracht te besparen. Als een ziekenhuisbed een aantal tijdrovende routinetaken van het verplegend personeel kan overnemen dan heeft u een goede kans om de concurrentie in de toekomst bij te houden. Als het ziekenhuisbed u tevens helpt het comfort en de veiligheid voor de patiënt te vergroten bent u zelfs een stapje verder dan de rest. En als het ziekenhuisbed dan ook nog signaal afgeeft wanneer het schoongemaakt moet worden service of reparatie nodig heeft wat heeft u dan nog meer te wensen?

Contacteer ons