Resultaten voor lattenbodem

lattenbodem
Ergonomische lattenbodems Rugmeetbed Bedking Ergopolis.
Terwijl je proefligt wordt de lattenbodem elektronisch gestuurd en dynamisch bijgereld zodat je de aanpassingen van het slaapsysteem aan schouders, lage rug en bekken kunt uittesten. Het belang van een goede combinatie tussen lattenbodem en matras wordt hierdoor op indrukwekkende wijze gedemonstreerd.
Lattenbodem en matras tegen rugpijn Dorsoo ACTIVE.
Dan zakt de hydraulische lattenbodem in aan uw schouders en bekken, en geven de pompjes actieve opwaartse steun aan uw benen en lage rug. Unieke samenwerking bedbodem en matras. Het ACTIVE bed bestaat uit een ergonomische lattenbodem en een speciaal gecontourde matras.
Matras en lattenbodem voordelig online kopen Lidl-Shop.be.
Een matras en een lattenbodem vormen de basis van een goede nachtrust. Het is dan ook belangrijk om bij je aankoop zeker te zijn dat je een goede keuze maakt. Zeker wat matrassen betreft zijn er heel wat opties, je kan dus maar beter eerst advies inwinnen.
Lattenbodem Wikipedia.
Een lattenbodem is net als een matras een lichaamsondersteunend onderdeel van een bed. De lattenbodem wordt in het bedframe geplaatst, waarna de matras erop gelegd wordt. De lattenbodem verdeelt het gewicht van de persoon gelijkmatig, zodat de persoon comfortabel slaapt.
Lattenbodem mobilhome Hasselt Camper Diem.
Verkrijgbaar in 2 breedtes 70cm 80cm maar kan op maat gemaakt worden. In hoogte verstelbaar in 6 standen: van 35, tot 210, cm. Hoogte opgevouwen: 40, cm. Wilt u graag nog wat meer informatie over onze lattenbodems voor de mobilhome?
Lattenbodem Electroflex Meubis.be.
Kantoor en bureau. Elektrisch verstelbare lattenbodems. De elektrisch verstelbare bedbodem Rubin is een 26-lats verstelbare lattenbodem geschikt voor elke matras. Het hoofd en voetdeel zijn apart regelbaar met twee krachtige motoren. Een versterkt middenrif zorgt voor een solide opvang van uw zwaarste lichaamsdeel.
Lattenbodems Betaalbare design meubels home24.be.
Verstelbare lattenbodem of niet? Als je hoge eisen stelt, is een verstelbare lattenbodem de juiste keuze. Met zon lattenbodem pas je de hoek van je bed gemakkelijk aan, waardoor je rechtop in bed kan zitten en met je benen omhoog kan liggen.
Waarom een elektrische verstelbare lattenbodem? Droomcomfort Droomcomfort.
Een verstelbare lattenbodem geeft dan extra comfort. Daarnaast kan een verstelbare lattenbodem nodig zijn uit medische noodzaak, bijvoorbeeld voor reflux of kortademigheid. In dat geval moet u de lattenbodem niet telkens verstellen maar mag deze in een andere stand blijven staan.
Lattenbodems: Klassiek of Elektrisch Dams Company.
Net zoals een gebouw stevige funderingen nodig heeft, heeft een bed een goede lattenbodem nodig. De lattenbodem is samen met de matras essentieel voor een goede slaapomgeving. Daarom worden ze best op elkaar afgestemd. Wie op zoek is naar een lattenbodem met een aangepaste matras kan bij ons terecht.
Een goede lattenbodem verbetert je nachtrust! Kies er één uit het gamma van WEBA! WEBA meubelen.
Aan verlanglijst toevoegen. Lattenbodem Maxiform 80x197cm. Aan verlanglijst toevoegen. Lattenbodem Maxiform 70x197cm. Aan verlanglijst toevoegen. Lattenbodem Maxiform 90x197cm. Aan verlanglijst toevoegen. Lattenbodem Maxiform III elektrisch 80x197cm. Aan verlanglijst toevoegen. Lattenbodem Maxiform III elektrisch 90x197cm. Aan verlanglijst toevoegen. Lattenbodem Maxiform 120x197cm.
Somnis Bedding lattenbodems.
Vervaardigd uit multiplex berken latten en versterkt met veerlatten. Verdeeld in verschillende zones. Elektrisch verstelbare lattenbodems bieden comfort aan rugpatiënten en aan mensen die graag lezen of TV-kijken in bed. Met de afstandsbediening zijn de 4 delen van deze lattenbodem afzonderlijk aanpasbaar.
Lattenbodem nodig? Lattenbodems vindt u hier.
catentry_id" 3074457345616774221, buyable" true, productId" 3074457345616774220, Attributes" ItemImage" /wcsstore/LBExtendedSitesCatalogAssetStore/12700332.jpg, ItemImage467" /wcsstore/LBExtendedSitesCatalogAssetStore/12700332.jpg, ItemThumbnailImage" /wcsstore/LBExtendedSitesCatalogAssetStore/12700332.jpg." Lattenbodem Primus 14 latten 90x200 cm. De Primus lattenbodem heeft een houten frame met 14 latten. Hierdoor kan de lattenbodem met gemak een maximaal gewicht van 110 kg dragen.

Contacteer ons