Zoeken naar bed op maat

bed op maat
Onze ambachtelijke werkplaats in Zwaag Uw eigen bed op maat gemaakt.
Stap 4: Uw boxspring of houten ledikant op maat maken. Wilt u het matras graag afwerken met een handgemaakt eikenhouten frame, dan is dit mogelijk. Het is ook een optie om alleen een matras of boxspringpakket bij ons af te nemen. Boxsprings zijn verkrijgbaar in vele biologische katoenstoffen en kleuren. Werkatelier in Zwaag. Wilt u met eigen ogen zien hoe uw matras en bed geproduceerd wordt door onze beddenmakers?
Sleep Design Beddenmakers van bij ons. Open menu. Sluit menu. Facebook. Instagram. YouTube. Vorige. Volgende.
Het bed van uw dromen. Vind uw ideale bed. Enkel een matras nodig? Vind uw ideale matras. Bedden maken zit in onze genen. Elke dag opnieuw en dat al 25 jaar lang, staan wij en onze werknemers klaar om jullie een zalige nacht te bezorgen. Benieuwd hoe we onze bedden maken? Bekijk ons atelier. Op en top.
Bedden op maat COSYLOOK Antwerpen Het Zuid.
Bedden op maat. Voordelen van een boxspring. hoge of lage instap. Eex boxspring bed is zalig om in te slapen! Wij opteren exclusief voor boxsprings en matrassen met 100% natuurlijke materialen. U kan kiezen voor een vlakke of een elektrisch verstelbare boxspring 2 tot 7 motoren.
Bed op Maat Maatwerk gemeten op uw postuur, gewicht en lengte Bos Bedden.
Een bed en matras op maat van Perzona Nu bij Bos Bedden! Iedereen is uniek, in persoonlijkheid maar ook in lichaamsbouw. Daarbij slaapt u niet zoals iedereen. U slaapt op uw eigen manier op uw eigen op maat gemaakte bed.
Elektrisch bed tegen doorligwonden nodig? Advies op maat bij Thuiszorg Webshop Thuiszorg Webshop.
Wanneer u beslist om een nieuw zorgbed aan te schaffen in plaats van te huren, bent u altijd verzekerd van een ongebruikt en nieuw hoog laag bed. Ook wanneer u in de situatie zit dat u het zorgbed voor een lange periode nodig heeft, is aanschaffen het voordeligst en bent u verzekerd van een bed op maat.
Accessoires slaapsystemen Hasselt Camper Diem.
Naast matrassen op maat biedt Camper Diem ook accessoires voor caravan en mobilhomes en motorhomes zoals: hoeslakens op maat, matrasbeschermers op maat, anti-transpiratiehoezen, hoofdkussens. Ons maatwerk hoeslakens en matrasbeschermers kunnen we aanbieden voor alle mogelijke bedmaten en modellen, frans bed, queensbed, eilandbed, centraal bed, hefbed, twin bedden enz.
Ergopolis: het ergonomisch slaapsysteem van Bedking.
Slapen op een goed bed is de beste garantie voor een gezonde slaap, dus laat je begeleiden door onze kinesitherapeuten en slaapexperts. Slapen en rugklachten. Het ergonomisch slaapsysteem. Bekijk onze Ergopolis producten. Ergonomisch slapen: een compleet systeem. Een slaapsysteem is de combinatie van drie belangrijke onderdelen: de matras, de lattenbodem of matrasdrager, en het hoofdkussen. De meest geavanceerde methode om een slaapsysteem samen te stellen bestaat er op dit moment in de lichaamsparameters te meten en te analyseren. De technologie is volop in ontwikkeling en bij Ergopolis kunt u terecht voor een lichaamsanalyse aan de hand van een 100 % veilige Bodyscan. De Bodyscan meet al je lichaamsvormen en is ook toepasbaar in andere sectoren zoals bij de confectie van een kostuum op maat.
Matras.
Meubilair op maat.
Wij maken een ruimte groter dan ze echt is. Inbouwkasten in de hoeken. Diagonaal geplaatst bed. Bed op maat. Draaitrap op maat. Kouterweg 11A B-8870 Izegem. Gsm: 0476 55 44 51 Fax: 051 319 132 info@boodec.be. Btw BE 0533.620.853 Reg.nr.
Bed op maat? Exclusieve bedden op maat gemaakt bij Slaaphof.
Bij Slaaphof geven wij advies voor een bed op maat, toegespitst op uw lichaam. We nemen daar de tijd voor want wij weten als geen ander hoeveel verschil een goed bed kan maken! Bedden op maat. Onze bedden op maat worden samengesteld uit een goede bedbodem en een kwaliteitsmatras.
Boxspring bed kopen Beds And Home.
U kunt een materiaal en een kleur kiezen die past bij het interieur van uw slaapkamer. Een boxspring bed kopen is een bed op maat kopen. Een boxspring bed kopen kan zowel in onze winkel te Antwerpen als in onze webshop.
klauterkamer avontuurlijke slaapkamers op maat.
richtprijs hoogslaper met klimwand op maat 1750., Tom is een echte klimmer. Nu zijn zusje een eigen hoogslaper krijgt, is er plaats voor een bureau onder zijn bed. Ik heb de vensterbank wat ingekort zodat het bed. wit afgelakte bedstee en kast.

Contacteer ons