Op zoek naar bed op maat?

bed op maat
Uw bed als compleet slaapsysteem Droomcomfort.
Uw bed als perfect slaapsysteem op maat samengesteld. Volledig op maat van uw lichaamsprofiel, uw lichaamshouding tijdens het slapen én uw slaapwensen creëren wij een compleet slaapsysteem. Om zeker te zijn dat u in uw nieuw bed niet alleen vannacht maar ook de komende jaren heerlijk slaapt, kozen wij exclusief voor drie Belgische fabrikanten Elsach, Nox en Kreamat.
Meubilair op maat.
Wij maken een ruimte groter dan ze echt is. Inbouwkasten in de hoeken. Diagonaal geplaatst bed. Bed op maat. Draaitrap op maat. Kouterweg 11A B-8870 Izegem. Gsm: 0476 55 44 51 Fax: 051 319 132 info@boodec.be. Btw BE 0533.620.853 Reg.nr.
Bedden op maat Sleeplife Bedden.
Bedden op maat. Sleeplife is exclusieve verdeler van Ergosleep. Een slaapsysteem dat je bed met digitale perfectie afstemt op maat van je lichaam. In lijn met jouw SLAAP-DNA. Dit hoogst persoonlijke bed verzekert je een perfecte nachtrust en een optimale recuperatie.
Uw bed op maat Adrem Bedding.
Volg ons vierstappenplan om een uniek bed te ontwerpen dat zich vormt naar uw persoonlijke wensen en behoeftes. Klik HIER voor meer informatie over deze werkwijze. UW BED OP MAAT. Volg ons vierstappenplan en ontwerp uw eigen unieke bed! UW DRESSING OP MAAT.
Beddenwinkel Antwerpen B.EDS UNLIMITED.
Echter, u wilt misschien ook dat het nieuwe bed past in het interieur van uw slaapkamer. Bij Beds Unlimited kunt u ook de kleur en het materiaal van de bekleding kiezen. Dat is wat wij noemen: een bed op maat gemaakt.
Onze ambachtelijke werkplaats in Zwaag.
Dit maakt een Lavital matras of boxspring anti-allergeen: bacteriën kunnen simpelweg niet overleven in een goed ventilerend klimaat. Stap 4: Uw boxspring of houten ledikant op maat maken. Wilt u het matras graag afwerken met een handgemaakt eikenhouten frame, dan is dit mogelijk. Het is ook een optie om alleen een matras of boxspringpakket bij ons af te nemen. Boxsprings zijn verkrijgbaar in vele biologische katoenstoffen en kleuren. Werkatelier in Zwaag. Wilt u met eigen ogen zien hoe uw matras en bed geproduceerd wordt door onze beddenmakers?
Steigerhouten bed op maat PURE Wood Design.
We maken onder het steigerhouten bed een opberglade en opgeruimd staat netjes! Een hoogslaper van steigerhout maakt ruimte vrij voor een bureau of werkruimte. Zoek je iets bijzonders? Neem contact met ons op en we maken het steigerhouten bed graag voor je op maat.
Blog Alle maten bedden op een rij: kies de juiste maat van het bed Dekbed Discounter.
Alle maten bedden op een rij: kies de juiste maat van het bed. 16 October 2018. Alle maten bedden op een rij: kies de juiste maat van het bed. De juiste maat van het bed is belangrijk om er goed in te slapen.
bed op maat.
Wij beschikken over jarenlange ervaring, die we graag met u delen. De productie van een bed op maat dat aan al uw wensen voldoet begint bij een prettige samenwerking met een goede leverancier. Bed op maat. Denk aan de productie van een hotelbed op maat of een boxspring op maat.
Sint-Niklaas Auping Plaza Cornelis Bedding.
De Auping Plaza medewerkers worden volledig opgeleid door Auping en kennen het volledige Auping gamma door en door. Ze adviseren je bij het kiezen van het perfecte Auping bed op maat. Ook kan je er eindeloos combineren met alle mogelijkheden die het Auping gamma je biedt: kies bijpassende accessoires bij je Auping bed.
Frans matras caravan / Frans Bed op maat Matras Factory.
Elk type en elk merk caravan heeft zo haar eigen afmetingen. Frans bed en matras op maat gemaakt. Wij helpen u graag aan een nieuw Frans matras voor in uw caravan. Wij kunnen een Frans bed of caravan matras speciaal voor uw caravan op maat maken.
Lattenbodem op maat? Mobistoxx slaapmeubilair! ruim aanbod Mobistoxx.
Wanneer u gebruik maakt van elastisch schuim wordt bovendien de slaaphouding optimaal ondersteund. Wanneer het bed een maat heeft van 140 bij 200, zorgt gebruik van twee matrassen voor een extra ondersteuning. In dat geval is een lattenbodem 70x200 wel zo handig. Hoe comfortabel u ligt is in grote mate afhankelijk van de wisselwerking tussen het matras en de lattenbodem. Beide bepalen hoe zacht of hard uw bed aanvoelt. Uiteraard vindt u bij Mobistoxx ook een lattenbodem 70x200 die elektrisch verstelbaar is. Zo kunnen u en uw partner afzonderlijk genieten van een TV programma of een spannende roman. Bij ons is een lattenbodem scherp geprijsd, terwijl u toch zonder meer kunt genieten van een goede nachtrust. De grootte van een bed kan per huishouden verschillen. Om die reden kunt u bij Mobistoxx een lattenbodem kopen in verschillende afmetingen, zoals 140x200, 80x190 of 160x200. Via onze handige menus kunt u bovendien zoeken op de door u gewenste afmetingen.

Contacteer ons