Zoeken naar smeedijzeren bed

smeedijzeren bed
Vind smeedijzeren bed in Huis en Inrichting op Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. 15 resultaten voor smeedijzeren bed. Moet nu weg 0. Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw 5. Ophalen of Verzenden 0. Advertenties gerelateerd aan smeedijzeren bed. Hemelbed MARQUISE 140x190cm metaal type smeedijzer.
Smeedijzeren bed Bedden 2dehands.be.
Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox.
Droombedden dé specialist in metalen bedden Droombedden.
De Droombedden webshop is een onderdeel van de FerroBellissimo groep. FerroBellissimo is een Belgische fabrikant van metalen bedden. Wij verdelen niet enkel ijzeren bedden maar ook het volledige slaapcomfort dat in uw smeedijzer bed past. Zo kan u bij ons passende lattenbodems of boxspring bodems bestellen voor uw metalen bed. Uiteraard adviseren wij u ook graag om de perfecte matras te vinden die in uw bed of hemelbed past. Wij hebben in onze toonzaal dan ook een zeer ruim gamma aan matrassen lattenbodems en boxspring bodems welke u kan testen en waarvan wij u kunnen verzekeren dat ze passen in uw metalen bed ombouw. Ook ander slaapkamer meubilair als nachttafels bankjes kledingrekjes en allerlei accessoires kan je bij ons vinden.
Metalen bed Smeedijzeren bed 180cm Droombedden.
Home Metalen bedden Ijzeren bedden. Voor de echte liefhebbers van romantische smeedijzeren bedden. Wacht niet te lang want verkocht is verkocht. Dit bed is volledig massief op de dikwandige ronde buis die de poten vormt na. De sierstukken zijn gemaakt uit massief gietijzer. De kleur is roestig bruin. Dit is een zwaar en zeer degelijk gebouwd bed. Leveringen duren tussen 1 en 5 weken. Maar ophalen in onze magazijnen kan natuurlijk ook na afspraak. Het hoofdbord is 148 cm hoog. Het voetbord is 100 cm.
Vind smeedijzeren bed op Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. Heel Marktplaats 33 resultaten voor smeedijzeren bed. Antiek Meubels Bedden 10. Antiek Keramiek en Aardewerk 1. Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw 9. Advertenties gerelateerd aan smeedijzeren bed. Hemelbed MARQUISE 140x190cm metaal type smeedijzer.
Home Ferrobed Ferrobed Metalen bedden en ijzeren ledikanten.
Een deel van onze beddencollectie is uit voorraad leverbaar. Toch maken wij enkel beperkte reeksen max 200 stuks per model zodat ieder bed exclusief blijft. Wenst u een bed in speciale kleur of RAL-kleur naar keuze of wil u wat kleine aanpassingen laten doen dan is de wachttijd wel 10 tot 12 weken Handwerk. FerroBellissimo maakt enkel kwalitatieve ijzer bedden. Voor het smeedwerk wordt gebruik gemaakt van vol metaal of buizen afhankelijk van het ontwerp. Wij leveren geen goedkope bedden van dunne machinaal geplooide buisjes. Bedden van FerroBellissimo zijn verkrijgbaar in Nederland Duitsland Oostenrijk Zwitserland Luxemburg en België. Wij geven 30 jaar garantie op de constructie van onze bedkaders.
hoog bed Matras kopen smeedijzeren bed.
Wij geven 30 jaar garantie op de constructie van onze bedkaders. Vind smeedijzeren bed in Huis en Inrichting op Marktplaats.nl. Topdek matras en matras 90 x 200 130 euro's. Zo goed als nieuw Eenpersoons. Smeedijzeren bed ombouw met 2 nacht kastjes het bed is 160 breeg en 2 meter lang eventueel met auping elektrische bodems zie foto's zijn 200. Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. Prachtig stevig bed en zware matras. Geen vlekken of zo. Zo goed als nieuw Eenpersoons. Vind gietijzeren bed op Marktplaats.nl. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. Heel Marktplaats 47 resultaten voor gietijzeren bed. Antiek Meubels Bedden 5. Curiosa en Brocante 2. Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw 10. Advertenties gerelateerd aan gietijzeren bed.
Smeedijzeren bed Sleep Inn.
Foto Hasena Bed Lurano. Een unieke collectie smeedijzeren bedden van Hasena.
IJzeren Bedden Klassiek Modern en Romantisch NEDERLANDSE Site.
Dit is de geregistreerde Nederlandse site voor de Keltische IJzeren Bedden. We bieden met plezier een assortiment van ijzeren bedden aan deze worden alleen voor ons met de hand gemaakt dus ieder bed is uniek. We hopen dat ook u een bed naar uw wensen kunt vinden. Of u nu kiest voor de traditionele Sneem of de meer moderne Wicklow het bed zal een smaakvolle toevoeging aan uw slaapkamer zijn. We kunnen uw bed bij u thuis gratis afleveren.

Contacteer ons