Zoeken naar cm zorgwinkel

cm zorgwinkel
Eeklo Eeklose thuiszorgwinkel verhuist naar nieuwe Taptoe site Taptoe.
Daar wordt koortsachtig gewerkt aan de binnenafwerking van een kantorencomplex dat rond maart moet klaar zijn voor de opening van de Zorgwinkel van het C.M. die daar het ganse gelijkvloers 1.000 m2 zal in beslag nemen. Omdat een tiental diverse huurders er eerlang op de verdiepingen hun intrek zullen nemen en op termijn ook Taptoe zelf naar de tweede verdieping 400 m2 zal verhuizen zal de volledige site de naam van bouwheer Taptoe dragen. Het volledige gebouw heeft een ondergrondse parking voor 30 wagens en een eerste verdieping voor burelen van vrije beroepen dienstverlenende bedrijven en andere mogelijke huurders die eerlang op de beste locatie van Eeklo met hun kantoor willen zitten.
Openingsuren Assist Thuiszorgwinkel in Mechelen.
Openingsuren Assist Thuiszorgwinkel in Mechelen.
Home Sana Care.
Een breed gamma en overzichtelijk te bestellen via de website. Sana Care is reeds 15 jaar aanwezig in de gezondheidszorg! Indien gewenst bieden wij een totaaloplossing aan bij diverse problemen Ook specifieke problemen kunnen bij ons weerklank vinden! Dankzij onze kleinschalige maar toch uiterst professionele aanpak zijn wij uitstekend geplaatst om u verder te helpen! Daarenboven is persoonlijk contact onze sterkste troef! Wenst u verdere uitleg? Wenst u een bezoek van onze vertegenwoordiger? Neem gerust contact op met ons! Wij staan graag ter uwe beschikking! Ook kan u ons bezoeken in de winkel waar wij u met plezier zullen bijstaan met raad en daad! Het adres vindt u op onze contact-pagina.
Thuiszorgwinkel Turnhout Openingsuren Patersstraat 85.
De openingsuren van Thuiszorgwinkel in Turnhout met adres Patersstraat 85. Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en contactgegevens zoals het telefoonnummer van de Thuiszorgwinkel in Turnhout. Deze winkel is geplaatst in de categorie Thuishulp.
De Schakel.
Alles voor senioren van klassieke zorg tot slim eigentijds
INFRAROODCABINE THUISZORGWINKEL 10% CM LEDENKORTING.
U bent momenteel op. INFRAROODCABINE THUISZORGWINKEL 10% CM LEDENKORTING. DE GROOTSTE KEUZE INFRAROODCABINES EN MET CM LEDEN KORTING. De grootste keuze infraroodcabines vindt u bij SuperSauna. En speciaal voor leden van CM hebben we tijdelijk wel een heel interessant aanbod. Als u lid bent van de Christelijke Mutualiteit CM krijgt u 10% korting op het gehele assortiment infraroodcabines van SuperSauna letop! Promotie niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Dit betekend dat u keuze heeft uit het grootste assortiment infraroodcabines van Europa en dan ook nog eens tegen de allerlaagste prijzen.
CM Thuiszorgwinkel Stad Gent.
Land van Rodelaan 11. 32 9 242 43 44. 32 9 242 43 49. maandag van 8.30 tot 12.15 uur en van 13 tot 17 uur. dinsdag van 8.30 tot 12.15 uur. woensdag van 8.30 tot 12.15 uur en van 13 tot 17 uur. donderdag van 8.30 tot 12.15 uur en van 13 tot 17 uur. vrijdag van 8.30 tot 12.15 uur en van 13 tot 17 uur. zaterdag van 9 tot 12 uur. Toon op Google Maps.
Object moved.
LM Zorgshop Online Webshop.
LM Zorgshop is een echte zorgwinkel waar keuze te over is uit de nieuwste en handigste hulpmiddelen voor iedereen. Van jonge ouders tot personen die hulp wensen in de thuiszorg.
Vestigingen Vivantia.
Welkom bij Thuiszorgwinkel Assist ZorgFarma.
Welkom bij Thuiszorgwinkel Assist. In onze Thuiszorgwinkels vind je talloze hulpmiddelen die het leven een stuk gemakkelijker en comfortabeler maken. Ze helpen je bij gewone dagdagelijkse handelingen bij de verzorging bij je werk of je hobby. Thuiszorgwinkel ASSIST één adres voor hulpmiddelen. Assist is dé referentie in de markt wat betreft het bieden van zorg'oplossingen. Kwalitatieve hulpmiddelen ter beschikking te stellen aan de best mogelijke prijs is onze belangrijkste doelstelling.
Object moved.

Contacteer ons