Resultaten voor cm ziekenhuisbed

cm ziekenhuisbed
Ziekenhuisbed Wit-Gele Kruis.
We houden je locatie dus niet bij in ons systeem. Een in hoogte verstelbaar ziekenhuisbed zorgt voor een groter comfort voor de patiƫnt en zijn verzorgers. Voor meer informatie of een aanvraag kan je terecht bij je lokale Wit-Gele Kruis.
Object moved.
LM Zorgshop Online Verzorgingsbedden.
In het assortiment van de bedden zijn er verschillende opties afhankelijk van de noden van het lid. Alle bedden hebben een lengte van 200 cm en een breedte van 90 cm. De breedte wordt 110 cm wanneer zijsponden gebruikt worden. Bij alle bedden met minstens een elektrisch onderdeel moet eveneens een matras van de LM Zorgshop ontleend worden. Een ondoordringbare matrashoes moet om hygiƫnische redenen aangekocht worden. Het hoofd en voeteinde kunnen elk afzonderlijk of samen in hoogte versteld worden door middel van een hydraulische pomp. Standaard is dit bed voorzien van oprichter en zijsponden.
Over onze uitleendienst Thuiszorgwinkel. Mail_4_x2C__Envelope_4. slotje.
Thuiszorgwinkel telt ruim zestig winkels in Vlaanderen. Paramedisch geschoolde medewerkers luisteren naar je verhaal en adviseren je een zorgoplossing op maat. Van oplossingen voor incontinentie en stoma over borstzorg tot scooters aangepaste f
Uitleendienst Vivantia.
Voor elektrische bedden en liften is na elke periode van 6 maanden wel staangeld van 60 euro verschuldigd. Kleine huurprijs voor niet CM Leuven leden. Er is een huur verschuldigd per 30 kalenderdagen voor CM leden die niet aangesloten zijn bij CM Leuven en voor niet-leden. Hiervoor wordt een huurvoorschot gevraagd van 6 maanden. Voor hulpmiddelen betaalt u een waarborg. De waarborg wordt volledig terugbetaald als het toestel in goede staat wordt ingeleverd binnen de afgesproken uitleenperiode. Hoe aanvragen en afhalen? De hulpmiddelen moeten steeds op naam van de gebruiker gehuurd of aangekocht worden. Breng steeds een ziekenfondsklever mee van de persoon die de hulpmiddelen zal gebruiken. De hulpmiddelen worden afgehaald en teruggebracht in een Vivantia Thuiszorgwinkel.

Contacteer ons