Resultaten voor cm ziekenhuisbed

cm ziekenhuisbed
Materiaal CM.
En welke tegemoetkomingen kun je ervoor krijgen? CM geeft een tegemoetkoming voor de aankoop van antidoorligmateriaal. Voor de aankoop van incontinentiemateriaal krijg je van CM een tegemoetkoming. Ben je vaak alleen thuis en loop je het risico om te vallen of onwel te worden?
Ziekenhuisbed Wit-Gele Kruis.
U bent hier. Een in hoogte verstelbaar ziekenhuisbed zorgt voor een groter comfort voor de patiënt en zijn verzorgers. Kies jouw provincie voor meer informatie. Kies jouw provincie voor meer informatie. Deze regio heeft momenteel geen specifieke regionale informatie ter beschikking.
Thuiszorgwinkel CM.
Ziekte of ongeval. Sluit nu aan bij CM. Hallo, waar ben je naar op zoek? Tegemoetkoming brillen en lenzen. Home Diensten en voordelen Thuiszorg Materiaal Thuiszorgwinkel. In de Thuiszorgwinkels vind je een uitgebreid gamma aan hulpmiddelen die het leven comfortabeler maken.
Uitlenen van materiaal CM.
hulpmiddelen voor het jonge gezin.; Als CM-lid kun je de hulpmiddelen ontlenen tegen zeer lage uitleentarieven. Alle huurkosten boven 170 euro per kalenderjaar worden ten laste genomen door je ziekenfonds indien je thuis verzorgd wordt. Grote hulpmiddelen worden thuis gebracht. Lid zijn van CM.
LM Zorgshop Online Verzorgingsbedden.
Hoogste stand met matras: 84 cm. Waarborg: 50 euro. Huur per dag: 035, euro. Ziekenhuisbed met elektrisch verstelbaar hoofdeinde.: Het hoofdeinde is door middel van een elektrische handbediening in hoogte verstelbaar, wat aanzienlijk bijdraagt tot het comfort van de patiënt.
Ziekenhuisbed verhuur Thuiszorg Online.
Opgelet: Onderstaande producten zijn verplicht te kopen wanneer je dit product wil huren: dit wordt automatisch toegevoegd aan uw bestelling. Reiniging en ontsmetting ziekenhuisbed gebeurt in een steriele zone in de fabriek zelf. Een elektrisch 5-delig ziekenhuisbed. Hoofdeinde: elektrisch verstelbaar omhoog omlaag. Bedhoogte: elektrisch verstelbaar omhoog omlaag. Voeteinde: elektrisch verstelbaar omhoog omlaag. matrasmaat 90 op 200 cm.
Uitleendienst Vivantia.
Voor elektrische bedden en liften is na elke periode van 6 maanden wel staangeld van 60 euro verschuldigd. Kleine huurprijs voor niet CM Leuven leden.: Er is een huur verschuldigd per 30 kalenderdagen voor CM leden die niet aangesloten zijn bij CM Leuven en voor niet-leden.

Contacteer ons