Meer resultaten voor cm ziekenhuisbed

cm ziekenhuisbed
Uitlenen van materiaal CM.
hulpmiddelen voor het jonge gezin.; Als CM-lid kun je de hulpmiddelen ontlenen tegen zeer lage uitleentarieven. Alle huurkosten boven 170 euro per kalenderjaar worden ten laste genomen door je ziekenfonds indien je thuis verzorgd wordt. Grote hulpmiddelen worden thuis gebracht. Lid zijn van CM.
Aanbod uitleendienst Thuiszorgwinkel. Mail_4_x2C__Envelope_4. slotje.
Over onze uitleendienst. Samen met CM. U bevind zich hier.: U bevind zich hier.: Hier vind je het standaardaanbod hulpmiddelen dat je bij ons kan ontlenen. Het is mogelijk dat het aanbod, prijzen en foto's' afwijken in bepaalde regio's. Over onze uitleendienst.
Ziekenhuisbed Wit-Gele Kruis.
U bent hier. Een in hoogte verstelbaar ziekenhuisbed zorgt voor een groter comfort voor de patiënt en zijn verzorgers. Kies jouw provincie voor meer informatie. Kies jouw provincie voor meer informatie. Deze regio heeft momenteel geen specifieke regionale informatie ter beschikking.
Materiaal CM.
En welke tegemoetkomingen kun je ervoor krijgen? CM geeft een tegemoetkoming voor de aankoop van antidoorligmateriaal. Voor de aankoop van incontinentiemateriaal krijg je van CM een tegemoetkoming. Ben je vaak alleen thuis en loop je het risico om te vallen of onwel te worden?
Thuiszorgwinkel CM.
Ziekte of ongeval. Sluit nu aan bij CM. Hallo, waar ben je naar op zoek? Tegemoetkoming brillen en lenzen. Home Diensten en voordelen Thuiszorg Materiaal Thuiszorgwinkel. In de Thuiszorgwinkels vind je een uitgebreid gamma aan hulpmiddelen die het leven comfortabeler maken.
LM Zorgshop Online Verzorgingsbedden.
Ziekenhuisbed met elektrisch verstelbaar hoofdeinde.: Het hoofdeinde is door middel van een elektrische handbediening in hoogte verstelbaar, wat aanzienlijk bijdraagt tot het comfort van de patiënt. Standaard zijn hier een zelfoprichter en zijsponden bijgeleverd. Afmetingen: Laagste stand met matras: 57 cm.
Uitleendienst Vivantia.
Voor elektrische bedden en liften is na elke periode van 6 maanden wel staangeld van 60 euro verschuldigd. Kleine huurprijs voor niet CM Leuven leden.: Er is een huur verschuldigd per 30 kalenderdagen voor CM leden die niet aangesloten zijn bij CM Leuven en voor niet-leden.
Ziekenhuisbed verhuur Thuiszorg Online.
Reiniging en ontsmetting ziekenhuisbed gebeurt in een steriele zone in de fabriek zelf. Een elektrisch 5-delig ziekenhuisbed. Hoofdeinde: elektrisch verstelbaar omhoog omlaag. Bedhoogte: elektrisch verstelbaar omhoog omlaag. Voeteinde: elektrisch verstelbaar omhoog omlaag. matrasmaat 90 op 200 cm. bedmaat: 93 op 215 cm.

Contacteer ons