Resultaten voor cm ziekenhuisbed

cm ziekenhuisbed
Over onze uitleendienst Thuiszorgwinkel. Mail_4_x2C__Envelope_4. slotje.
Krukken lenen krukken huren ziekenhuisbed huren
Ziekenhuisbed Wit-Gele Kruis.
elk bed beschikt over een verstelbaar hoofdeinde. bedsponden zijn optioneel in verhuur. de matras wordt samen met het bed geleverd. ziekenoprichter wordt standaard geleverd. lengte 200 cm kan verlengd worden met 30 cm. hoogte 51 cm 61 cm 71 cm. elektrisch verstelbaar hoofd en voeteinde. breedte 935 cm met de zijsponde bevestigd 1005 cm. Elektrisch orthopedisch hoog-laag bed. zelfde afmetingen als hierboven. enige verschil bodem is ook verstelbaar. Onze hulpmiddelen worden ontleend tegen lage huurprijzen. Afhankelijk van je ziekenfonds heb je bovendien recht op een tussenkomst. Ook sommige gemeentebesturen of OCMWs komen tussen in de kostprijs van bijvoorbeeld een personenalarm.
LM Zorgshop Online Verzorgingsbedden.
In het assortiment van de bedden zijn er verschillende opties afhankelijk van de noden van het lid. Alle bedden hebben een lengte van 200 cm en een breedte van 90 cm. De breedte wordt 110 cm wanneer zijsponden gebruikt worden. Bij alle bedden met minstens een elektrisch onderdeel moet eveneens een matras van de LM Zorgshop ontleend worden. Een ondoordringbare matrashoes moet om hygiƫnische redenen aangekocht worden. Het hoofd en voeteinde kunnen elk afzonderlijk of samen in hoogte versteld worden door middel van een hydraulische pomp. Standaard is dit bed voorzien van oprichter en zijsponden.
Uitleendienst Vivantia.
Voor elektrische bedden en liften is na elke periode van 6 maanden wel staangeld van 60 euro verschuldigd. Kleine huurprijs voor niet CM Leuven leden. Er is een huur verschuldigd per 30 kalenderdagen voor CM leden die niet aangesloten zijn bij CM Leuven en voor niet-leden. Hiervoor wordt een huurvoorschot gevraagd van 6 maanden. Voor hulpmiddelen betaalt u een waarborg. De waarborg wordt volledig terugbetaald als het toestel in goede staat wordt ingeleverd binnen de afgesproken uitleenperiode. Hoe aanvragen en afhalen? De hulpmiddelen moeten steeds op naam van de gebruiker gehuurd of aangekocht worden. Breng steeds een ziekenfondsklever mee van de persoon die de hulpmiddelen zal gebruiken. De hulpmiddelen worden afgehaald en teruggebracht in een Vivantia Thuiszorgwinkel.
Ziekenhuisbed 3-delig elektrisch Thuiszorg Online.
Hoofdeinde elektrisch verstelbaar omhoog omlaag. Bedhoogte elektrisch verstelbaar omhoog omlaag. Voeteinde elektrisch verstelbaar omhoog omlaag. matrasmaat 90 op 200 cm. bedmaat 93 op 215 cm. hoogte ligvlak zonder matras 42-72 cm. maximum gewicht patiƫnt 135 kg. U kan ook telefonisch via onze uitleendienst uw bed aanvragen. BEL 013 52 33 80. Bij de levering van dit bed is de installatie gratis inbegrepen! Let op op deze foto staat het bed met volgende accessoires afgebeeld zelfoprichter zijsponden en ziekenhuisbedoplegmatras. Onderaan de pagina kan je deze accessoires toevoegen aan je bestelling. Dit product kan niet gekocht worden. 149 / dag incl. 50 waarborg Artikel op voorraad.

Contacteer ons