Resultaten voor laag bed

laag bed
Vermeiren Hoog-laag bedden.
Vermeiren Hoog-laag bedden.
Hoog-laagbedden ZorgComfort Alblasserwaard.
Het is een bed dat kan worden verhoogd of verlaagd. Dit bed staat toe veilig in-en uit te stappen. Een belanrijk aspect is dat het hoog-laag-bed de juiste werkhoogte kan geven aan de zorgverlener. De bedden zijn meestal voorzien van rembare wielen hierdoor is het bed makkelijk te verplaatsen. Hoog-laag-bedden zijn vaak standaard voorzien van accessoires als zijhekken en papegaai. De moderne bedden geven geen ziekenhuis uitstraling maar passen prima in de woonkamer en zijn te combineren met bijpassende meubels nachtkastjes/linnenkast. Waarom een hoog-laag bed. Een hoog-laag-bed heeft een aantal voordelen boven een standaard seniorenbed.
Hoog laag bed AANBIEDINGEN al vanaf 895. CareLife.nl.
CareLife heeft de grootste keus hoog laag bedden een scherpe prijs en een korte levertijd! Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen welk hoog laag bed en/of matras dat het beste bij u past tegen de laagste prijs én met de beste service en garantie! In overleg met u wordt het hoog-laag bed kosteloos bezorgd geïnstalleerd en een demonstratie verzorgd. Tonen als Foto-tabel Lijst.
Alta Laag bed Noordkaap meubelen.
h 72 of 95 cm. d 98 of 104 cm afhankelijk van het gekozen model. Massief vurenhout houtkleuren of elzenhout met MDF dekkende kleuren.
Hoog-laagbedden HMC hulpmiddelen centrum.
verpleegbed hoog laag bed CARELIFE.
verpleegbed hoog laag bed. Direct een vraag stellen? Een verpleegbed voor verzorging thuis? Wij bieden een ruime keus in scherp geprijsde producten voor slaapcomfort! Bent u op zoek naar een hoog laag bed? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden namelijk een uitgebreid assortiment aan producten op het gebied van slaapcomfort. Dit verpleegbed is er voor één of tweepersoons gebruik en in uitvoeringen speciaal voor senioren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een grote diversiteit aan nachtkastjes commodes en andere kasten.
Völker S 582 extra laag bed hill-rom.com.
Hoog-laag bed Vitras.
Algemene voorwaarden bij indicatie. Home / Thuiszorg Verpleging / Vitras biedt / Hulpmiddelen / Hoog-laag bed Hoog-laag bed. Bedden die gemakkelijk versteld kunnen worden in hoogte en laagte. Voorzien van hulpmiddelen bij het omhoogkomen instappen en uitstappen zoals een papegaai. Handig bij verpleging aan huis. Bekijk in de online thuiszorgwinkel. Handige accessoires voor in en om het bed. Zoals een verstelbare rugsteun een bedbeugel een steunkussen voor knieën knee support en bedverhogers bedklossen of olifantspoten. Handig bij verpleging aan huis. Bekijk in de online thuiszorgwinkel.
Zorghulpmiddel kopen of huren? Van rollator tot hoog-laag bed! Dossier Zorg en hulpmiddelen Gezondheidsplein.nl.
Zorghulpmiddel kopen of huren? Van rollator tot hoog-laag bed! Zorghulpmiddel kopen of huren? Van rollator tot hoog-laag bed! Wil je een zorghulpmiddel aanschaffen? Bijvoorbeeld een hoog-laag bed rollator of accessoire voor een scootmobiel? Dan heb je twee keuzes kopen of huren. Vroeger had je waarschijnlijk voor huren gekozen. De koopprijzen lagen namelijk jaren geleden zo hoog dat de aanschaf van een hulpmiddel voor velen onmogelijk was. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden wat betreft het kopen van hulpmiddelen. Hieronder zie je de verschillen tussen huren en kopen! Verschil huren en kopen van zorgartikel. De koopprijs van zorgartikelen is de afgelopen jaren sterk gedaald. Daarom zijn huurprijzen vaak relatief duur.
Vind hoog laag bed in Diversen op Marktplaats.nl.
Nieuw Ophalen of Verzenden. Hoog laag zorg bed verpleegbed ziekenhuisbed thuiszorgbed. Elektrisch instelbaar hoog laag bed incl. Bed ziet er nog netjes uit technische staat is gecontroleerd. U krijgt 1 maand volledige garantie. Elektrische hoog/laag verstelling hoofd deel elektrisch verstelbaar voeten deel mechanisch verstelbaar. Uitgevoerd met zo genoemde onrust zij hekken. Nieuw Ophalen of Verzenden. HOOG LAAG BED van tijdelijk MEGA ACTIE gratis installatie! De grootste keuze hoog laag bedden hooglaagbedden verpleegbedden van de benelux gratis montage en levering. Meer dan 25 verschillende modellen hooglaagbedden en al vanaf 895 nieuw incl.
Elektrisch verstelbaar hoog-laagbed ALS Centrum.
Daarnaast heeft het bed ook een elektrische rugverstelling en een elektrische beenverstelling. Indicaties voor het aanvragen van een elektrisch verstelbaar hoog-laagbed. Wanneer de ALS patiënt verpleging/verzorging op bed nodig heeft zodat het bed op de juiste werkhoogte gezet kan worden voor de zorgverlener en/of. niet zonder hulp van een zorgverlener veilig uit of in bed kan komen en/of. gestimuleerd moet worden zichzelf in bed te verplaatsen/bewegen en/of. niet zelfstandig van de bedrand tot staan kan komen. Voorbeeld van een hoog-laag bed. Aandachtspunten bij de aanvraag. Er zijn een aantal mogelijkheden voor een hoog-laag bed. Verstelbare rugleuning De patiënt gebruikt de verstelbare rugleuning om te kunnen veranderen van houding.
hoog-laagbed huren? Wij installeren het bed snel bij u thuis.
Vanaf een lengte van 180cm adviseren wij een hoog-laagbed van 220cm lang. Kiest u in dat geval onder voor de optie 20cm verlengen! Heeft u behoefte aan een breed bed kies dan voor het 120x200cm bed. Voor gebruikers met extreem hoog gewicht adviseren wij de Ecofit Xtra. Dit bed is ook geschikt voor bijzondere situaties vanwege haar afmetingen en stevigheid. Als u verwacht dat u dit verpleegbed slechts korte tijd nodig hebt huurt u het eenvoudig per maand voor iets meer dan 3 per dag. U betaald eenmalig een vergoeding voor de transport en installatie kosten. Dat is voor het brengen en installeren maar ook voor het demonteren en ophalen na afloop van de huurtermijn.

Contacteer ons