Resultaten voor laag bed

laag bed
Hoog-laag slaapsystemen Vroomshoop.
Leverbaar in basic en luxe uitvoeringen, waarbij de hoog-laagsystemen kunnen worden op en uitgebouwd tot complete tweepersoons slaapkamers. Verkrijgbaar in een basic en luxe uitvoering. 1-persoons hoog-laag bed. Verkrijgbaar in een basic en luxe uitvoering. 2-persoons deelbaar hoog-laag bed. Verkrijgbaar in een basic en luxe uitvoering.
Hoog laag bedden voor thuis.
Een in hoogte verstelbaar bed kan voorzien worden van FPS-technologie. Laag frequent geluid stimuleert de bloedsomloop, verlaagt de basisspanning van het lichaam en verbetert de stofwisseling. Meer over FPS-ontspanningstechnologie. Bezoek aan huis. Het kan zijn dat een bezoek aan huis u beter past of dat u een deel van uw bestaande bed wilt behouden.
Hulpmiddelenfiche: Hoog-laagverzorgingsbed of hoog-laag-bed-in-bed-systeem Home.
De elektrische hoogteverstelling laat toe om.: het bed op de juiste werkhoogte te plaatsen i.f.v. een aanvaardbare fysieke belasting voor verzorgers.; het bed op de juiste hoogte te brengen voor het uitvoeren van een transfer van hoog naar laag van bed naar rolstoel en omgekeerd.
Premis Bedden Bedden hoog-laag bed carriers.
Bedden hoog-laag bed carriers. Hoog/laag verpleegbed Aldena extra laag 13.80. Hoog/laag verpleegbed Aldena laag. Hoog/laag verpleegbed Allegra 20.80. Hoog/laag verpleegbed Dekubia institutioneel. Hoog/laag verpleegbed Dekubia thuiszorg. Hoog-laag verpleegbedden overzicht. Hoog/laag verpleegbed ELISA. Hoog-laag bed Forza institutioneel. Hoog-laag bed Forza thuiszorg.
Hoog laag bed kopen De Zorgoutlet.
Een hoog laag bed is niet alleen voor de mensen die zorg nodig hebben op bed, maar iedereen zou hier gebruik van kunnen maken. Een hoog laag bed kopen heeft ook nog andere voordelen. U kunt het bed makkelijker opmaken dan een traditioneel bed, omdat het bed op de ideale werkhoogte gebracht kan worden.
Hoog laag bed AANBIEDINGEN al vanaf 895. CareLife.nl.
Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen welk hoog laag bed en/of matras dat het beste bij u past, tegen de laagste prijs én met de beste service en garantie! In overleg met u wordt het hoog-laag bed kosteloos bezorgd, geïnstalleerd en een demonstratie verzorgd.
Tweedehands hoog laag bedden kopen? Thuiszorgbed Voordeel.
Hoog laag bed Stiegelmeijer 213 Hoog laag bed Stiegelmeijer 213. Hoog laag bed Stiegelmeyer 172 Hoog laag bed Stiegelmeyer 172. Hoog laag bed Thuasne 011 Hoog laag bed Thuasne 011. Hoog laag bed Thuasne 181 Hoog laag bed Thuasne 181.
Hoog/laag bed Doove Care Groep.
0182 624 900. Home Hoog/laag bed Hoog/laag bed. Als je dingen goed wilt doen moet je goede dingen doen. DooveCareGroep Customer Delight Programma. Anti-decubitus matrassen en zitkussens. Rolstoelen en mobiliteit. Verpleegbedden en toebehoren. Douche en toiletstoelen. Hoog/ laag baden. Tilliften en transferhulpmiddelen.
Hoog-laag bed kopen? Zeer betaalbaar Zorg Totaal Groep.
Een hoog-laag bed biedt u vaak de mogelijkheden om langer thuis te blijven wonen. Het bed geeft de gebruiker met een druk op de knop meer hoogte voor bijvoorbeeld in en uitstappen, maar ook het voeteneind en hoofdeind zijn vaak elektrisch verstelbaar.
Hoog-laagbed Goedgebruik.
De Praktijkrichtlijnen Fysieke Belasting geven aan dat bij transfers binnen de grenzen van het bed en bij verzorging/wassen op bed in elk geval een elektrisch hoog-laag bed nodig is. Kraamvrouwen komen hiervoor niet in aanmerking, tenzij intensieve zorg op bed nodig is.
Hoog en laag bed Hulpmiddelen Tweedehands.nl.
Ook hier staan met uw advertentie? Hoog Laag Bed Alois. Dit hoog-laag bed Alois is een Ultra Laag bed en kan met behulp van een eenvoudige bedieningskast moeiteloos op de gewenste hoogte gebracht wo. 21 maart 2019 1346: Amersfoort. Hoog Laag Bed Comfort Plus.
ScanBed400 hoog/laag bed Harting-Bank.
De modulaire SB 400 is ontworpen om te voldoen aan de individuele behoefte aan comfort. Dit thuiszorg/verpleegbed is eenvoudig hanteerbaar en dankzij het ontwerp is gebruik van gereedschap overbodig. Doordat de losse onderdelen minder dan 25kg. wegen is de SB 400 een licht bed.

Contacteer ons